BÉNÉTEAU CLUB NEDERLAND

ALV

ALV

Geplaatst op 31-03-2019  -  Categorie: Algemeen

 

 

op 18 maart jl. is de Algemene Ledenvergadering van de BCN gehouden. 2 Belangerijke onderwerpen waren de Après Voile en een mogelijke indexatie van de contributie voor het lidmaatschap van de vereniging. Een beknopte weergave van deze onderwerpen staat hieronder.

 

Al enige tijd liep de discussie of we de Apès Voile niet volledig moeten digitaliseren en daarmee moeten stoppen met het versturen van een papieren versie. De vergadering heeft besloten dat we gaan stoppen met de papieren uitgave van de Après Voile. De belangrijkste argumenten waren de hoge druk- en portokosten en het feit dat tegenwoordig bijna iedereen over een printer beschikt waar mee de Après Voile, indien gewenst, geprint kan worden. Daarnaast heerste te mening dat dit geld beter besteed kan worden aan onze evenementen.

 

De contributie is al jarenlang op hetzelfde niveau gebleven en het werd steeds lastiger de begroting op orde te krijgen. Het bestuur heeft mede daarom voorgesteld de contributie met €5,00 te verhogen. Omdat besloten is de Après Voile alleen nog maar digitaal uit te gegeven. is verhoging van de contributie dit jaar nog niet nodig en voorlopig uitgesteld.

 

Het volledige concept verslag van de vergadering kun je samen met alle andere stukken nalezen op onze website. Je vindt deze in ons archief onder de kop archief bij de vergaderverslagen.

 

Na afloop van de vergadering hebben Peter Tiburgs en Annelies van Kleef de leden op boeiende wijze meegenomen op hun reis rond de Griekse Peloponnesos. Mocht je interesse hebben in de bijbehorende presentatie dan kun je mij, in antwoord op deze mail, even het verzoek doen de presentatie op te sturen. De presentatie is ongeveer 250mb groot en kan niet gemaild worden. Je krijgt de presentatie dan via Wetransfer aangeboden en kan hem daar vervolgens gemakkelijk downloaden.