BÉNÉTEAU CLUB NEDERLAND

Oud en Nieuw op Terschelling

Oud en Nieuw op Terschelling

Geplaatst op 11-10-2019  -  Categorie: Algemeen

 

Ga je mee naar Terschelling om daar Oud en Nieuw te vieren? In de afgelopen periode hebben een aantal leden het idee opgepakt en plannen gemaakt om Oud en nieuw op de boot op Terschelling te gaan vieren. Inmiddels staat de teller al op 7 boten! We zouden het erg leuk vinden als jij ook mee gaat! Het programma is erg eenvoudig; op 31 december in de middag organiseren we een gezellig samenzijn in de hal van het havenkantoor. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan we op weg naar 2020. Mogelijk organiseren we nog ergens een gezellig etentje. Om 12uur ’s nachts komt iedereen bij elkaar bij het havenkantoor en wordt er (nood)vuurwerk afgestoken. Daarna keert de rust langzaam weer terug over de haven.

 

De reis van en naar Ts bepaal je helemaal zelf. Er zijn mensen die al voor Kerstmis  op Ts aankomen en dan ook nog wat langer blijven maar je kan er ook een vluggertje van maken en in 3 dagen op en neer gaan. Dat laatste zou ik zeker niet doen want het is veel te gezellig op het eiland en je zou jezelf dan tekort doen. Voor de kosten hoef je het ook niet te laten want in de winter lig je op Ts voor half geld.

 

Heb je zin om mee te gaan, schrijf je dan vooral snel in op onze website. Ook als je de intentie hebt om te gaan kan je je inschrijven. Het weer is natuurlijk een onzekere factor en iedereen kan op het laatste moment nog bepalen of hij de tocht door laat gaan of toch maar thuis blijft. Als je meegaat is het leuk om kerstverlichting mee te nemen om je boot te versieren en omtetoveren in een grote kerstboom. Heb je een sjoelbak, wil je die dan ook meenemen?

 

Twijfel je nog dan moet je nog even het verslag van Arjen Weber lezen dat hij n.a.v. zijn ervaringen heeft geschreven en dat in de vorige Après Voile staat. Geheid dat je twijfel verdwenen is en je besluit om ook gezellig mee te gaan!

 INSCHRIJVEN