BÉNÉTEAU CLUB NEDERLAND

Vrijkaarten 50e Boot Düsseldorf

Vrijkaarten 50e Boot Düsseldorf

Geplaatst op 15-01-2019  -  Categorie: Algemeen

Volgend weekend start de 50e Boot in Düsseldorf. Deze druk bezochte beurs voor alles wat met watersport te maken heeft of maar naar water 'ruikt' duurt van 19 t/m 27 januari. Onze eigen Bénéteau-importeur en tevens sponsor van de vereniging Nova Yachting uit Bruinisse heeft daar een eigen grote stand met de nieuwste modellen Bénéteaus. Nova Yachting heeft een aantal vrijkaarten aan de BCN ter beschikking gesteld. Hiervoor natuurlijk onze grote dank.

Aan ons als bestuur de schone taak deze onder de leden te verdelen. We hebben er voor gekozen deze kaarten in eerste instantie a.s. zaterdag te verstrekken aan de deelnemers van de Nieuwjaarsbijeenkomst. De overgebleven vrijkaarten verdelen we op basis van verloting aan overige belangstellenden.

De zekerste manier om kaarten te bemachtigen is door aanwezig te zijn op de Nieuwjaarsbijeenkomst. Opgeven voor de Nieuwjaarsbijeenkomst is nog steeds mogelijk door een mail te sturen aan netnemeneve.[antispam].@beneteauclub.nl. Mocht u hier niet aanwezig kunnen zijn en toch kans willen maken op vrijkaarten, kunt u een mail met het gewenste aantal vrijkaarten sturen naar onze voorzitter Evert Jochemsen, voorzitter@beneteauclub.nl.

Let op deze kaarten zijn geen entreekaart maar bevatten een code waarmee u VOORAF in internet een e.ntreekaart kunt opvragen.