BÉNÉTEAU CLUB NEDERLAND

Welkom op de nieuwe website

Welkom op de nieuwe website

Geplaatst op 16-01-2019  -  Categorie: Algemeen

Welkom op de nieuwe website van de Bénéteau Club Nederland!

Na een gedegen training in het nieuwe systeem, overleg over de inhoud van de site, veel nadenken, uren puzzelen en sleutelen om de website online te krijgen is het gelukt! Het resultaat staat voor jullie op het scherm en we hopen dat jullie de website kunnen waarderen.

Ook de ledenadministratie is overgenomen in het nieuwe systeem en als alles klopt hebben jullie een mail gekregen met daarin een nieuwe inlognaam en een wachtwoord. Hiermee kunnen jullie inloggen in het besloten gedeelte van de website. In dit besloten gedeelte vind je informatie die alleen voor leden toegankelijk is. Zo is hier bijvoorbeeld de ledenlijst terug te vinden.

Als je bent ingelogd kom je in ‘Mijn Captain’ terecht. Hier kan je zelf een aantal persoonlijke gegevens aanpassen. Zo kan je bijvoorbeeld je inlognaam en wachtwoord wijzigen of je adres- en contactgegevens aanpassen.

Als websitebeheerders hebben we geprobeerd alles goed werkend te krijgen………Maar, omdat we als websitebeheerders andere rechten en mogelijkheden hebben dan jullie als lid, zou het zomaar eens kunnen zijn dat niet alles soepel en vlekkeloos loopt. Mocht je tegen onvolkomenheden aanlopen of vinden dat iets niet handig is opgezet, laat het ons dan vooral weten zodat we deze issues kunnen verbeteren? Mocht je voorstellen hebben voor extra zaken die op de website zouden moeten komen moet je ons dat vooral ook laten weten.

Heb je een mooie foto van je boot en zou je het leuk vinden als die bovenin de homepage voorbij komt dan kan je deze mailen naar siraterces.[antispam].@beneteauclub.nl.

Rest ons jullie veel succes en plezier te wensen met de nieuwe website!

 

Joke, Soraya en Arjen