BÉNÉTEAU CLUB NEDERLAND

20 jarig bestaan BCN, Afsluittocht en ALV

20 jarig bestaan BCN, Afsluittocht en ALV

Geplaatst op 10-07-2020  -  Categorie: Algemeen

De situatie in Nederland begint gelukkig wat te normaliseren en losser te worden. Het ziet er naar uit dat het mogelijk is weer activiteiten te organiseren. Dat betekent dat ook de BCN weer actief gaat worden en dat is maar goed ook want we hadden nog wat liggen.

Zoals jullie weten bestaat de BCN dit jaar 20 jaar en dat gaan we vieren. In het voorjaar is de algemene ledenvergadering niet doorgegaan en ook de afsluittocht zit er alweer aan te komen. We willen deze 3 activiteiten in het weekend van 2 t/m 4 okt combineren in één groot evenement en jullie daar graag voor uitnodigen. De hele happening vindt plaats in de oude toegangs- en verdedigingspoort van Enkhuizen, beter bekent als de Drommedaris. Het programma is nog niet helemaal zeker maar gaat er in grote lijnen als volgt uitzien:

  • Vrijdagavond verzamelen in de gemeentehaven van Enkhuizen. Daar hebben we dan een steigerborrel.
  • Zaterdagochtend, doorlopend tot in de middag onze Afsluittocht in de vorm van een sportieve clubzeilwedstrijd waarin vooral gezelligheid centraal staat.
  • Om 17.30u de ALV die hopelijk niet langer gaat duren dan een halfuur. Hierin nemen we afscheid van Edo de Visser als penningmeester en stellen we Hans de Wilde officieel aan als nieuwe penningmeester van de vereniging. Uiteraard komen ook de financiële verantwoording en de begroting aan bod.
  • Aansluitend aan de ALV volgt rond 18.00u een diner dat overgaat in de feestavond met muziek ter ere van ons 20 jarig bestaan.
  • Het einde van de avond staat gepland op 24.00u

De eigenbijdrage voor diner en feestavond bedraagt €20 per persoon.

 Het is voor ons erg belangrijk dat we op tijd een goede inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers aan het diner en de feestavond. Daarom vragen we jullie je, zo snel mogelijk, op de website op te geven voor dit weekend. Vanaf vandaag staat dit evenement op de website en kun je je online opgeven.