BÉNÉTEAU CLUB NEDERLAND

4e Lustrum (+2) van de BCN

4e Lustrum (+2) van de BCN

Geplaatst op 12-09-2022  -  Categorie: Algemeen

4e Lustrum (+2) van de BCN

Het kan nu eindelijk en het gaat er nu ook echt van komen, ons 4e lustrum (+2) gaan we vieren!

 We combineren de afsluittocht 2022 met het lustrum 2020 en maken er een knalfeest van. Graag nodigen we je uit om samen met de andere leden dit evenement tot een groot succes te maken. Een evenement dat nog tot in lengte der dagen in de herinneringen zal blijven bestaan!

 We vieren ons lustrum in de Houtribhaven in Lelystad met een steigerborrel, zeiltocht en een luxe diner met muzikale omlijsting.

 We beseffen terdege dat niet iedereen met de eigen boot naar Lelystad kan komen. Om toch zoveel mogelijk leden in de gelegenheid te stellen deel te nemen aan dit feest, vragen we de leden die wel met de boot komen om tijdens de tocht opstappers mee aan boord te nemen en indien mogelijk ook andere leden aan boord te laten overnachten.

Programma;

Vrijdag 30 september is de ontvangst in de Houtribhaven in Lelystad en houden we van 21.00u tot 22.00u de traditionele (overdekte) steigerborrel.

Zaterdag 1 oktober houden we om 10.00u palaver en worden de details en spelregels voor de zeilwedstrijd besproken. Om 11.00u is de start van de corebusiness van de BCN, de zeiltocht zelf. Afhankelijk van weer en wind komen we ergens in de middag terug in de haven en kunnen we de tocht, al dan niet met een drankje en hapje bij elkaar nabespreken. Omstreeks 19.00u verzamelen we in de Soos van de Watersportvereniging Lelystad. Deze is voor ons gereserveerd en hier wordt ons diner geserveerd. Het diner en het verdere verloop van de avond wordt muzikaal omlijst door……. laat u verassen. Natuurlijk wordt gedurende de avond ook de uitslag van de wedstrijd bekent gemaakt en verhuist de prachtige wisseltrofee hopelijk naar een nieuwe eigenaar.

Zondag 2 oktober worden we hopelijk weer fris wakker en gaat iedereen weer zijnsweegs.

Van de leden die met eigen boot komen willen we graag weten of zij, tijdens de wedstrijd, opstappers mee willen nemen en of zij accommodatie bieden voor andere leden en of dat dan voor de vrijdag-, zaterdagnacht of beide nachten is.

Van de leden die niet met de eigen boot komen willen we graag weten bij welke delen van het weekend zij aanwezig zijn, of zij tijdens de zeilwedstrijd op willen stappen en of zij een overnachtingsmogelijkheid zoeken.

Aan de hand van de opgaves gaat de organisatie bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden!

We vragen jullie je zo snel als mogelijk aan te melden voor deze lustrumviering! Aanmelden kan eenvoudig door deze uitnodiging te beantwoorden.

Laten we er met ons allen een gezellig weekend van maken!

Tot ziens in Lelystad.