BÉNÉTEAU CLUB NEDERLAND

Inventarisatie workshop reddingsvlotten

Inventarisatie workshop reddingsvlotten

Geplaatst op 25-09-2023  -  Categorie: Algemeen

Wat weet jij over je reddingsvlot anders dan waar je hem hebt liggen aan boord? Over de uitrusting in het vlot? En over hoe deze eruit ziet als het is uitgeklapt?

Een goede uitrusting begint bij reddingsvlotten en reddingsmiddelen maar het onderhoud en de keuring ervan zijn minstens zo belangrijk.

 De Beneteau Club Nederland heeft de mogelijkheid om dit tijdens een werkbezoek in oktober of november aan Jacobs LifeSaving in Strijen te ervaren.

Wie heeft een reddingsvlot dat nodig weer gekeurd moet worden en voor de groep opengemaakt kan worden? Want dit is de voorwaarde voor de workshop. Er is plek voor 10 personen.

Iedereen die zijn reddingsvlot wilt laten keuren kan deze meteen achter laten. Jacobs LifeSaving hanteert voor het keuren van reddingsvlotten voor de pleziervaart een basis keuringsprijs van €199,65.

Laat even aan ons weten of jij je vlot voor de groep wilt laten openen en daarna betaald (voor eigen rekening) wilt laten keuren en of je mee wilt om te kijken? We zullen dan gezamenlijk plannen wanneer we dit gaan doen.

Over  Jacobs LifeSaving:

Schip, bemanning en uitrusting bepalen samen de veiligheid aan boord. Jacobs LifeSaving ondersteunt en ontzorgt bij het laatste. Een goede uitrusting begint bij reddingsvlotten en reddingsmiddelen maar het onderhoud en de keuring ervan zijn minstens zo belangrijk. De gecertificeerde medewerkers van Jacobs LifeSaving staan dag en nacht paraat voor een snelle en kwalitatief hoogwaardige keuring en/of vervanging van uw reddingsvlotten. Zo vaart u altijd uit met een gedegen en gecontroleerde uitrusting, zonder dat het vertraging oplevert.